Gå til indhold

PLEJEGUIDE - DUCKFEET STØVLER

Før du rengør dine Duckfeet-støvler, skal du sørge for at fjerne snavs fra Duckfeet støvlernes overflade med en blød børste eller klud. Det vil gøre det lettere at rengøre støvlerne og forhindre, at læderet beskadiges.

Når overfladen på dine Duckfeet sko er rene, er det tid til at rengøre læderet. Bland en lille mængde mild sæbe med vand for at skabe en rengøringsopløsning. Dyp en blød klud eller svamp i opløsningen, og skrub forsigtigt læderet i cirkulære bevægelser. Sørg for, at undgå at sætte læderet i blød, da dette kan beskadige det.

Når du har renset læderet, skal du skylle Duckfeet støvlerne med rent vand for at fjerne eventuelle sæberester.

Når støvlerne er rene, skal du lade dem lufttørre naturligt. Brug ikke varmekilder, f.eks. en hårtørrer, til at tørre støvlerne, da dette kan beskadige læderet.

Når Duckfeet støvlerne er tørre, skal du anvende en læderbalsam for at holde læderet blødt og smidigt. Dette vil også være med til at forhindre, at læderet revner eller bliver beskadiget med tiden.

Endelig skal du opbevare dine Duckfeet støvler på et køligt og tørt sted, når de ikke er i brug. Dette vil hjælpe med at holde læderet i god stand og forhindre, at støvlerne beskadiges.

Ved at følge disse trin kan du være med til at holde dine Duckfeet støvler flotte i mange år fremover.

  Related Posts

  PLEJEGUIDE - SKIND
  December 13, 2022
  PLEJEGUIDE - SKIND

  SKINDTYPER OG PLEJE Læder er et naturprodukt, og derfor kan det ikke undgås at det bliver patineret...

  Læs mere
  PLEJEGUIDE – PELS
  December 13, 2022
  PLEJEGUIDE – PELS

  OPBEVARING OG PLEJE AF PELS Hvad enten det drejer sig om mink, kanin, ræv eller vaskebjørn, så...

  Læs mere
  Drawer Title
  WINTER SALE
  Lignende produkter